اخبار

آخرین خبرها و مقالات
چگونه برای کسب‌وکارمان یک سرور ابری راه‌اندازی کنیم؟

چگونه برای کسب‌وکارمان یک سرور ابری راه‌اندازی کنیم؟

۲۳ بهمن, ۱۴۰۱

زیرساخت‌های ابری به یکی از الزامات مهم دنیای فناوری تبدیل شده‌اند، به‌طوری که شرکت‌های بزرگ برای انجام فعالیت‌های خود به اشکال مختلف از زیرساخت‌های ابری استفاده می‌کنند. یکی از سرویس‌های مهم زیرساخت‌های ابری که شرکت‌ها به‌شکل گسترده‌ای از آن استفاده می‌کنند، سرور ابری است. سرور ابری با ارائه راهکاری قدرتمند به شرکت‌ها اجازه می‌دهد به‌شکل بهینه از عملکردهای سرور فیزیکی استفاده کنند. در این مقاله، با نحوه ساخت سرور ابری آشنا خواهیم شد.

سرور ابری چیست؟
سرور ابری (IaSS) به مجموعه‌ای از یک یا چند سرور فیزیکی اشاره دارد که به‌گونه‌ای مدیریت می‌شوند که عملکردی شبیه به یک سرور واحد ارائه می‌کنند و وظایفی مثل ذخیره‌سازی و پردازش اطلاعات را انجام می‌دهند. سرورهای ابری، اغلب برای ذخیره‌‎سازی اطلاعات استفاده می‌شوند. زیرساخت سرور ابری متشکل از منابع قدرتمندی است که پردازش و ذخیره داده‌ها، برنامه‌ها، اطلاعات و وب‌سایت‌ها را امکان‌پذیر می‌کنند. این زیرساخت ممکن است کاملا مجازی یا فیزیکی باشد. در این زیرساخت، یک یا چند سرور واقعی با استفاده از نرم‌افزار ویژه ابری به چند لایه مجازی تقسیم می‌شوند که هر یک از این لایه‌ها و ماشین‌های مجازی می‌توانند به‌عنوان یک سرور مجازی جداگانه فعالیت کنند. این نوع سرورها امکانات و قابلیت‌های ویژه‌ای ارائه می‌کنند تا کاربران بتوانند از طریق اینترنت و رابط کاربری به تمامی ویژگی‌های ارائه‌شده دسترسی پیدا کنند. بسیاری از شرکت‌ها از مولفه‌های XaaS، مثل IaaS (زیرساخت به‌عنوان سرویس) برای پردازش بارهای کاری گسترده یا ذخیره داده‌ها استفاده می‌کنند. لازم به توضیح است که سرورهای ابری از مدل‌های مبتنی بر IaaS به‌شمار می‌روند.
سرورهای ابری بر مبنای فناوری مجازی‌سازی قادر هستند سرورهای فیزیکی را به چند سرور (منطقی) تقسیم ‌کنند. در این حالت، کاربران در موقعیت‌های جغرافیایی مختلف می‌توانند از طریق اینترنت به داده‌های خود دسترسی داشته باشند. با استفاده از سرورهای ابری، دیگر ضرورتی ندارد نگران ساخت یا نگه‌داری سخت‌افزارهای فیزیکی باشید. علاوه بر این، سرورهای ابری انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر هستند و فرآیند راه‌اندازی آن‌ها پیچیدگی خاصی ندارد. مجازی‌سازی از طریق برنامه‌ای که هایپروایزر نام دارد، یک سرور فیزیکی را به واحدهای مستقلی که ماشین مجازی نام دارند، تقسیم می‌کند. این ماشین‌های مجازی که متفاوت از کامپیوترهای فیزیکی هستند، سیستم‌عامل، حافظه و فضای ذخیره‌سازی خاص خود را دارند و به‌طور کامل مجزا از یک‌دیگر هستند. شما می‌توانید هر یک از این ماشین‌های مجازی را برای کاربردهای خاصی مثل میزبانی وب‌سایت، برنامه‌ها یا ذخیره‌سازی داده‌ها استفاده کنید.

دیگر مقالات و مطالب مشابه:
GPON: ساختار شبکه جی پان
ساختار شبکه جی پان

ساختار شبکه GPON جی پان بر پایه تکنولوژی GPON (جی پان) بر بستر فیبر نوری ادامه مطلب...

پورتال طراحی سایت AGNHost
طراحی سایت مشهد

شرکت امواج گستر نوین جز برترین و حرفه ای ترین شرکت ها در زمینه طراحی ادامه مطلب...